Bezoek ons ook op social media:

Dames 1 spelen ondanks gelijkspel een fantastische eerste seizoenshelft.

De Dames 1 van vv Musselkanaal gaan de winterstop in met een knappe derde plaats.  Doorstomen van de 5e naar de 3e klasse en dan halverwege derde staan ondanks alle blessures vinden wij een vermelding waard. Knap gedaan Dames en begeleiding! 

Bestuur vv Musselkanaal

Hieronder een verslag van de uitwedstrijd door de trainer:

Of het aan het tijdstip lag zullen we wel nooit te weten komen, maar dat we tegen de nummer laatst 4-4 gelijk hebben gespeeld stemde ons niet vrolijk. Na een vlotte 1-0 voorsprong door Nadieh kwamen we door stom balverlies bij de middenlijn en de daaruit volgende counter op 1-1. Uit een vrije trap en een verloren kopduel kwamen we op 2-1 achter. Gelukkig kregen we heel veel kansen helaas wisten we dit onvoldoende te verzilveren. Uit een corner wist de tegenstander wederom met het hoofd te scoren, 3-1. In no time wist Elisabeth met een geweldige vrije trap vanaf ongeveer 25 meter de stand terug te brengen tot 3-2. Niet goed ingrijpen en half over een bal trappen kreeg de prima spits van detegenstander een uitgelezen moment om dit af te straffen, 4-2 en dit alles nog in de eerste helft. Uit een goede voorzet van Nadieh wist Mandy de 4-3 te maken. Rust. Na de rust noodgedwongen moeten ingrijpen. Manouk geblesseerd, als noodwissel mee, in de spits. Nadieh van linksmid en Carien op de plek van Marjan. Tweede helft was eigenlijk eenrichtingsverkeer, Musselkanaal was de bovenliggende partij. Mandy maakte de 4-4 waarbij de keepster van TKB er niet best uitzag. De overwinning lag voor het grijpen toen Mandy samen met Manouk op de keepster door konden gaan. Maar ipv de bal op Manouk af te spelen en haar voor een leeg doel te zetten besloot Mandy alleen te gaan en hierbij precies in de ruimte van de terugkomende verdedigster te lopen en daardoor de kans verspilde. En als klap op de vuurpijl vergat de scheidsrechter Musselkanaal een strafschop te geven bij een overduidelijk handsgeval binnen de beruchte lijnen. 
Gelukkig toch nog een punt meegenomen maar eigenlijk twee punten verloren. De doelpunten vandaag te gemakkelijk tegen gekregen. Hopen dat de winterstop ons even goed gaat doen en dat we straks iedereen eindelijk eens fit hebben. Als derde de winterstop in, niet slecht, maar gezien het aantal punten minimaal zes punten te weinig!

Wij steunen:

Sponsoren: