Voetballen op het kunstgrasveld

Naar aanleiding van de  uitzending van Zembla omtrent voetballen op kunstgras willen we u graag verwijzen naar een artikel hierover op de KNVB site en de mededeling vandaag door het RIVM.

Als vereniging zijnde hebben we de volgende adviezen en maatregelen :

1. Tot de tijd van meer duidelijkheid gaan de keeperstrainingen van het kunstgras af, wat is nu mooier om lekker af te zien op echt gras.

2. Douchen na de trainingen verplicht.

3. Advies om na de training schone kleding aan te doen en de gedragen kleding uit te wassen.

4. Mochten er ploegen zijn die moeite hebben om toch te voetballen op het kunstgras dan kan in overleg met de TC worden uitgeweken na het Wetraveld.

5. Klik bijlage aan en lees deze goed door,.

Wij als vereniging gaan met de gemeente in gesprek en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bestuur vv Musselkanaal