Grote lotenactie v.v. Musselkanaal

Aan de leden en de ouders van de jeugleden

Het is bijna weer zo ver!

In het komende weekend, wanneer de competities al een tijdje aan de gang zijn, worden zoals we de laatste jaren gewend zijn, de loten van de grote verloting van de VV Musselkanaal aan de leden uitgedeeld. Eens per jaar wordt er een beroep gedaan op alle leden om 15 loten te verkopen. (Per gezin maximaal 2 boekjes) De opbrengst van de verloting zorgt er ondermeer voor dat we de contributie voor onze leden relatief laag kunnen houden.
De lotenverkoop begint op zaterdag 1 oktober en tot en met donderdag 10 november is er de gelegenheid om de loten te verkopen en het verschuldigde bedrag in te leveren bij de leiders of in de kantine. Op zaterdag 12 november is de trekking van de winnende loten. Drie geldprijzen (€300,00, €150,00, € 50,00) en verder huishoudelijke artikelen zijn er te winnen. Voor de meeste leden is het gelukkig geen probleem om een boekje met loten aan de man/vrouw te brengen. Wat ook mag en misschien net zo gemakkelijk is dat de loten door de leden zelf gekocht worden. Jammer genoeg gebeurt het af en toe ook nog dat volle boekjes of boekjes waar nog een aantal loten inzitten weer worden ingeleverd. Dit zou eigenlijk niet moeten gebeuren. Een verzoek is om de loten die je niet kunt verkopen zelf te kopen!
Zoals al gesteld, je verdient een gedeelte van de contributie terug door het boekje met loten te verkopen c.q. zelf te kopen. Daarom hoopt en vertrouwt het bestuur erop dat er alleen boekjes worden ingeleverd waarvan alle loten zijn verkocht en dat er € 15,00 wordt afgerekend.

Het zou toch geweldig zijn wanneer we er met zijn allen voor kunnen zorgen om alle 4500 loten te verkopen! Veelsucces en alvast bedankt!!

Namens het bestuur van de VV Musselkanaal
Bert ten Hoff