Trainingen en wat andere zaken

Dinsdagavond zijn er twee bekerwedstrijden. Musselkanaal JO19-2 speelt op het hoofdveld tegen SPW JO19-1D. Op het kunstgras speelt Musselkanaal JO15-1 tegen Noordster JO15-1, aanvang 18.45 uur. Dit betekent dus dat er op het kunstgras niet getraind kan worden. De A en B selectie moeten dus even wachten tot de wedstrijd op het kunstgras is afgelopen. De rest dient uit te wijken naar het wetraveld of het veld achter de kantine.
Op woensdagavond moeten drie teams van Musselkanaal ook voor de beker spelen. Ze spelen echter allemaal uit. Musselkanaal JO13-3 moet naar Bellingwolde en die wedstrijd begint een kwartier eerder, namelijk om 18.30 uur.
Omdat het vijfde elftal donderdagavond thuis moet bekeren tegen HOC 2 gaat de training van woensdagavond van de overige senioren niet door.
Donderdagavond zijn er dus ook weer twee bekerwedstrijden thuis. Het vijfde op het hoofdveld en Musselkanaal JO13-2 speelt om 18.45 uur tegen WVV JO13-4. Betekent dus ook dan weer geen training voor de overige teams op het kunstgras. Gaarne uitwijken naar wetraveld en veld achter de kantine.

Een aantal leden moet nog steeds een pasfoto inleveren. Tot 18 september volstaat een id-bewijs maar vanaf dat moment geldt alleen een geldige spelerspas. Blader even terug op de site voor de namen die nog een foto moeten inleveren.

Vijftien spelers/speelsters moesten hun spelregelbewijs nog halen. Dat aantal is al mooi gedaald. Zeven jongens hebben hun bewijs inmiddels gehaald. Proficiat daarmee. Nu de overigen nog. Na 1 september mogen deze voetballers pas weer voetballen als ze hun spelregelbewijs gehaald hebben. De boete bedraagt 200,00 euro voor de vereniging en de voetballer wordt voor vier wedstrijden geschorst. De vereniging gaat de boete verhalen op de voetballers die toch gaan spelen!!