Het gaat weer beginnen

Zaterdag 20 augustus gaat het nieuwe seizoen (2016-2017) weer van start. Traditiegetrouw beginnen we weer met de bekerwedstrijden. Waar we aan moeten wennen zijn de nieuwe benamingen van de jeugd. Het is geen A, B C, D, E en F junioren meer, maar we spreken nu van JO19, JO17, JO15, JO13, JO11 en JO9. BIjv. C2 is nu JO15-2.

Zaterdag moeten Musselkanaal JO13, JO17, JO19 en VR1 hun eerste wedstrijd spelen. Alles is weer te vinden op voetbal.nl en het programma staat ook weer elke week in de Nieuwsbode.

Zondag komen Musselkanaal 1 en 2 in actie.

Voor dinsdag 23 augustus hebben we zowel het hoofdveld als kunstgrasveld nodig voor een bekerwedstrijd. Musselkanaal JO19 en Musselkanaal 1 spelen dan thuis. De teams die moeten trainen op het kunstgras gaarne uitwijken naar een ander veld.

De wedstrijdsecretaris