Lucky Star Cup Toernooi VV Noordster

J.L. dinsdag speelde Musselkanaal zijn tweede oefenwedstrijd tegen Muntendam. Na een 3-0 ruststand werd het uiteindelijk 5-2 voor Musselkanaal. Marco Heeres, Jordie Oost en Niek Becker scoorden in de eerste helft. Jordie Oost bracht met zijn tweede treffer de stand op 4-0. Muntendam bracht de spanning wat terug door twee keer te scoren.Tjeerd Sikkema maakte de vijfde treffer voor Musselkanaal en bepaalde de eindstand op 5-2.

Zondag 14 augustus doet Musselkanaal voor de tweede keer mee aan het LuckyStar Cup toernooi van VV Noordster. Om 13.00 uur speelt Musselkanaal de eerste wedstrijd tegen ZNC. Om 13.50 is de tweede wedstrijd en die wordt gespeeld tegen Rolder Boys, beide op veld 2. Afhankelijk van de resultaten wordt er nog een wedstrijd gespeeld tegen een van de ploegen uit de andere poule. Noordster, Nieuw Buinen of WVV. Wordt Musselkanaal 2e of 3e in de poule dan speelt het om 15.30 uur. Wordt het eerste in de poule dan speelt het de finale om 16.20 uur.

Uitslagen poule wedstrijden:
Musselkanaal - ZNC 1-5, doelpunt: Jordie Oost
Musselkanaal - Rolder Boys 0-1

Wedstrijd om de vijfde plaats:
Musselkanaal - Noordster 2-1, doelpunten: 2x Kevin Oosting