Oefenwedstrijd Musselkanaal 1

Dinsdag 9 Augustus speelt Musselkanaal 1 een oefenwedstrijd tegen Muntendam 1. De wedstrijd begint om 20.00 uur en wordt gespeeld op het kunstgras van VV Musselkanaal. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Wubbo Scholtens uit Sellingen.

Zondag 7 augustus speelde Musselkanaal 1 een nederlagenwedstrijd tegen en in Alteveer. Waar de wedstrijd vorig jaar nog eindigde in 0-0 wist Musselkanaal nu met forse cijfers te winnen van het team van nieuwbakken trainer van Alteveer Rik Udema. Na een 4-1 ruststand werd het uiteindelijk 8-2 voor de formatie van trainer Bernd van Bolhuis. Jordie Oost opende de score, 0-1. Ferdinand van der Sluis bracht binnen het kwartier de stand op 0-2 en 0-3. Nog voor de pauze was het Jordie Teuben die de 0-4 scoorde. In de laatste minuut voor de thee scoorde Alteveer tegen. Opnieuw was het Jordie Teuben die de 1-5 scoorde. Middels een fraaie kopbal scoorde Alteveer de 2-5. Jordie Teuben had er blijkbaar zin in vandaag want hij scoorde zijn derde van de middag 2-6. Jordie Oost wilde niet achterblijven bij Jordie Teuben en scoorde de 2-7 en 2-8. De penalty's na afloop werden door Musselkanaal uitstekend genomen. Alle vijf waren raak. Alteveer speelt nog tegen Veendam 1894 en PJC.