SPELERSPASSEN

Alweer een tijdje terug stond er een oproep op de site om een pasfoto in leveren. Ruim zestig leden moesten een pasfoto inleveren, tot heden heeft meer dan de helft dat gedaan. 17 leden moeten nog een pasfoto inleveren. Hieronder staan de namen, lever die pasfoto zsm in bij de kantine. Wanneer dat deze week niet gedaan wordt dan kun je vanaf 20 augustus niet voetballen omdat je niet over een juiste spelerspas beschikt. De namen zijn op alfabetische volgorde, ook een verzoek aan de trainers en leiders om de desbetreffende speler er even op te attenderen dat er een foto moet worden ingeleverd.

M. Appeldorn, A. Bentlage, D. Berendsen,  J. de Beer, M. Deiman, M. Heller, V. Klerks, D. Liu, G. Pot de la Cruz, G. Pot Perez, J. Schnieders, R. Velema, N. Vos en O. Zeka.

Het Bestuur VV Musselkanaal