Bezoek ons ook op social media:

Spelregelbewijs

Vandaag kregen wij bericht van de KNVB dat vijftien jeugdleden van de VV Musselkanaal hun spelregelbewijs nog steeds niet gehaald hebben. Dit bewijs moet voor 1 september gehaald worden omdat ze anders niet speelgerechtigd zijn. Met andere woorden heb je dat spelregelbewijs niet voor 1 september gehaald dan mag je niet voetballen. Voor jezelf misschien niet zo vervelend maar wel voor het team waarin je speelt. Hieronder de lijst van meisjes en jongens die het spelregelbewijs nog moeten behalen. Natuurlijk willen we jullie helpen om dit bewijs te halen, neem daarom contact op met Bert ten Hoff als je er zelf niet uit komt. 
Jullie hebben allemaal een activatie en inloggegevens ontvangen. Weet je die niet meer, via spelregelbewijs@knvb.nl kunnen die weer opgevraagd worden.

Inmiddels hebben veertien van de vijftien hun spelregelbewijs gehaald. Allen gefelciteerd met dit resultaat. EEn iemand moet het spelregelbewijs nog halen maar omdat diegene voorlopig toch niet voetbalt kan dat nog wel even wachten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Musselkanaal

Wij steunen:

Sponsoren: