Bezoek ons ook op social media:

Voorlopige indeling vv Musselkanaal 2016-2017

De afgelopen periode is er door de technische commissie hard gewerkt om tot een nieuwe indeling voor het seizoen 2016-2017 te komen.


In eerste instantie zorgen de coördinatoren op basis van leeftijd en aantallen voor een ruwe indeling. Vervolgens wordt deze indeling gezamenlijk met de betreffende trainers en leiders in
diverse vergaderingen verfijnd tot de huidige voorlopige indeling. Aangezien er gedurende de zomerstop mogelijk nog spelersmutaties plaatsvinden, blijft dit eerst een voorlopige indeling. Het bestuur heeft positief gereageerd op de indeling en dankt alle betrokken partijen voor de verrichte inspanningen.
Gelukkig zijn er evenals afgelopen seizoen vijf seniorenteams actief. De A-selectie bestaat komend seizoen uit 37 spelers, ruim voldoende om het eerste en tweede elftal mee te vullen, de overige senioren het derde, vierde en vijfde elftal hebben elkaar goed geholpen afgelopen seizoen en we hebben er vertrouwen in dat dit komende seizoen indien nodig ook het geval zal zijn. De Dames bestaan uit twee teams waarbij Dames I uit een elftal en Dames II uit een zevental bestaat. Dames II is nog op zoek naar een aantal nieuwe speelsters en een enthousiaste trainer.
De KNVB voert momenteel een nieuwe naamgeving1 voor de jeugdteams door, de benaming A t/m F wordt losgelaten. De KNVB hanteert bijvoorbeeld voor de F-junioren de aanduiding: JO8 [een team met 1e jaars spelers onder de acht jaar] of JO9 [een team met alleen 2e jaars of 1e en 2e jaar spelers onder de negen jaar] enz.
Een team waarbij zowel 1e als 2e jaars spelers actief zijn krijgt de teamnaam op basis van de oudste spelers . De jeugdteams van Musselkanaal zijn allen als zijnde 2e jaars ingeschreven aangezien alle teams op dit moment uit alleen 2e jaar of 1e en 2e jaars spelers bestaan.
Komend seizoen zijn er 14 jeugdteams actief waaronder twee teams van de A-junioren [JO19] wat hedendaags zeker bijzonder genoemd mag worden. Bij de B-junioren [JO17] wordt er één elftal afgevaardigd, twee elftallen voor de C-junioren [JO15] en drie teams bij zowel de D-[JO13], E-[JO11] en F-junioren[JO9]
Mochten er naar aanleiding van de indeling bij de leden of ouders/verzorgers nog vragen en/of opmerkingen
zijn dan horen wij dit als technische commissie graag. Wij zijn vanzelfsprekend altijd bereid om in gesprek te
gaan.

Met een sportieve groet en iedereen een goede vakantie gewenst.
Namens de technische commissie,

Ronnie Mensen [senioren], Rene Rolfes [Dames], Arco Kuiper [A/B/C/D], Richard Kuper [E], Harold Schomaker
[F], Henk Honken, Bert de Vries en Jeroen van der Laan.

 

Klik hier voor  indeling overzicht :

/upload/custom/Indeling_Seizoen_2016_-2017.pdf

Wij steunen:

Sponsoren: