E 4 op weg naar een uitstekende seizoensafsluiting

Op 4 juni was het tijd voor ons tweede toernooi van dit seizoen en wel het Jumbotoernooi te Ter Apel.

Menig speler van E4 heeft vorig jaar, destijds spelend in de F2, laten zien dat toernooien hun goed ligt aangezien het Batsetoernooi in 2015 winnend werd afgesloten. Het toernooi begon om 09.00u en wij speelden onze eerste wedstrijd om 09.17u.

We speelden tegen Ter Apel ME1 en aangezien dit team louter uit meisjes bestaat werd volgens velen van ons een makkie. “Furst joe see en ten belief” zou Van Gaal zeggen….

Uiteindelijk kregen de optimisten onder ons gelijk en werd het een klinkende 4-1 overwinning. De tweede wedstrijd was tegen CEC E3, op voorhand een moeilijkere tegenstander echter na 15 minuten spelen stond het 4-2 waarmee het totaal inmiddels op 6 punten stond.

Na deze wedstrijd waren er 10  minuten rustpauze in het programma opgenomen en moest er daarna gestreden worden tegen Dalen/DSC E5. En omdat 10 minuten voor een 9-jarige ook wel 20 minuten kunnen zijn stonden we bij aanvang van de wedstrijd met welgeteld 5 spelers in het veld, exclusief keeper. Nadat we als leiding een “Amber alert” hadden uitgegeven kwamen er vanuit alle hoeken spelers aangerend. Nog moe van het rennen werd uiteindelijk een nipte overwinning van 1-0 behaald.

Hierna hebben we genoten van een welverdiend ijsje, aangeboden door de organisatie.

De laatste wedstrijd speelden we tegen de plaatselijke E5 en zou de uiteindelijke winnaar van onze poule aanwijzen. Een gelijkspel zou ons al winnaar maken maar voor alle zekerheid hebben we aan het team maar meegegeven dat ze moesten winnen.

Velen waren dan ook verbaasd dat wij als leiding zeer blij waren met de 0-0 eindstand.

Nadat het tot iedereen was doorgedrongen werd er toch een bescheiden overwinningsfeessie gevierd.

Al met al een zeer geslaagde morgen.

Het was fantastisch weer, de sfeer was helemaal top en uiteindelijk ook nog met de grootste beker naar huis.

Deze week nog even de laatste 2 trainingen van het seizoen afwerken en dan voor de laatste keer schitteren op ons eigen Batsetoernooi aanstaande zaterdag 11 juni.

Iedereen is van harte welkom ons aan te moedigen.

Wellicht zijn we op weg naar een uitstekende seizoensafsluiting, een seizoen met ups en downs maar zaterdag 4 juni pakt niemand ons meer af…..

We brengen u van de verrichtingen op het Batsetoernooi wel weer op hoogte al is natuurlijk geen toernooi hetzelfde (doont komper eppels wis peers) maar we wachten in spanning af….

Tot later.