Transfer nieuws vv Musselkanaal

De vv Musselkanaal heeft zich met een aantal spelers versterkt en zal ook afscheid nemen van spelers en verzorger. We stellen ze aan u voor;

Jordi Oost: Jordi (19) is afkomstig van Nieuw Buinen en heeft daar de hele jeugdopleiding doorlopen, Jordy heeft de afgelopen twee seizoenen bij de a selectie gezeten en moest het daar door hevige concurrentie helaas doen met invalbeurten in de eerste klasse. Jordy speelt als aanvaller maar functioneert ook  goed als middenvelder, en is doelgericht en heeft een goed schot.

Yordi van der laan: Yordi (21) is afkomstig van Valthermond waar hij de afgelopen seizoenen ook bij de a selectie zat, tot een vaste basisplaats heeft dat niet geleid. Yordi kan als aanvaller op verschillende posities voorin goed uit de voeten en is kopsterk en balvast.

Robin Gerlach: Robin (18) komt van vv Emmen A1, maar is een jongen van de club, op 15 jarige leeftijd vertrok Robin naar Emmen om daar in de jeugd te gaan voetballen. Robin heeft daar in de jeugd totaal 4 jaar in verschillende divisies gevoetbald en zat hij afgelopen seizoen regelmatig bij de selectie van Emmen 1,  nu komt hij graag weer terug naar ons om hier aan te sluiten bij de selectie, ook Robin kan op meerdere posities voetballen in de aanval ( rechtsbuiten ) en op het middenveld.

Niels Teuben: Niels (28) komt van SV Mussel, is ook een jongen van de club en de broer van Jordie, Niels voetbalde de afgelopen twee jaar in het eerste van Mussel en daarvoor een jaar bij Gronitas. De jaren daarvoor was hij eerste elftal speler bij Musselkanaal, de middenvelder heeft nu weer gekozen om weer te gaan voetballen bij onze club.

Jesper Klok heeft besloten om voor komend seizoen te stoppen met voetballen, een vervelende knie blessure ( wat een operatie tot gevolg had ) heeft er toe geleid dat Jesper aankomend seizoen stopt met voetbal, hij wil zich richten op de verbouw van z'n nieuwe huis en volgend seizoen weer kijken hoe zijn knie het houdt.

Dominic Folkers heeft besloten om te stoppen met voetballen, Dominic willen we langs deze weg bedanken voor jarenlange positieve inzet! We hopen je te blijven zien bij ons op de vereniging en bij wedstrijden van het eerste elftal.

Ook Dennis Kruise gaat ons verlaten, hij heeft gekozen om bij zijn oude liefde WKE verzorger te worden. Dennis is drie seizoenen verzorger geweest bij het eerste elftal en heeft menig spelend lid onder z'n handen gehad onder grote tevredenheid! Wij wensen Dennis veel succes bij WKE en we hopen je weer op onze vereniging te begroeten!