B 2 Kampioen

Na een bloedstollende wedstrijd, tegen directe concurrent Nieuw-Buinen, die in een 3-3 stand eindigde mochten de jongens van Wim Nonkes en Tom van der Zwaag zich kampioen noemen van de 3e klasse.

Winst of gelijkspel was voorafgaand aan de wedstrijd voldoende, in een volgepakt stadion begonnen de jongens overtuigend aan de wedstrijd. Met een 2-0 en 3-1 voorsprong leek er geen vuiltje aan de lucht. Toch kwam Nieuw Buinen sterk terug tot 3-3 en was het nog even billetjes knijpen.

Een sterk fluitende scheidsrechter maakte aan alle onzekerheid een einde en floot af bij 3-3, de kampioenen waren bekend: vv Musselkanaal B2 Kampioenen.................................Van harte jongens en begeleiding en uiteraard onze trainer Tom van der Zwaag.