Nacompetitie weekend 21 en 22 mei

Zondag 22 Mei om 10.15 uur spelen de jongens van Wessel, Peter en Jan een uitermate belangrijke wedstrijd in de strijd om promotie naar de 2e klasse.

Dankzij een knappe reeks wedstrijden behaalde het tweede elftal een vervangende periodetitel en speelde vorige week uit bij Velocitas 2 gelijk met 2-2. Een overwinning zondag betekend promotie en dus feest op het sportpark!

STEUN DE JONGENS VAN HET TWEEDE EN KOM ZE AS ZONDAG AANMOEDIGEN.

Ook zaterdag is er weer nacompetitevoetbal. Musselkanaal B1 moet uit naar Meppel om daar tegen MSC B1 proberen om de 1-0 nederlaag van de thuiswedstrijd goed te maken. Een overwinning met twee doelpunten verschil betekent de volgende ronde.

Musselkanaal A1 komt zaterdag ook in actie en wel in Groningen tegen GRC Groningen A1. Musselkanaal won thuis met 3-1 en mag dus zelfs met een doelpunt verschil verliezen om een ronde verder te komen.

Dan kan Musselkanaal B2 zaterdagmorgen kampioen worden door minimaal gelijk te spelen tegen Nieuw Buinen B2. De wedstrijd begint om 10.45 uur en de spelers van B2 kunnen ook best wat ondersteuning gebruiken.

Zelfs Musselkanaal 4 heeft nog een kleine kans op het kampioenschap. Uit tegen Valthermond 4 moet er gewonnen worden om kans te houden. De ploeg uit Valthermond heeft aan een gelijkspel genoeg.

Zondagmorgen zal het druk zijn bij het sportpark. De FTC Zandbergia heeft dan weer hun jaarlijkse fietstocht. Om 09.00 worden een tweetal  groepen weggeschoten(Letterlijk) door wethouder Peter Gelling en Boer Geert. Om elf uur vertrekken de meer gelouterde renners. Dus denk erom het kan druk zijn op het parkeerterrein.