Vrouwen 1………KAMPIOENUUUUUUUH!!!!

We schrijven maandag 9 mei 2016.

Op het trainingsveld zijn de dames zich aan het voorbereiden op de laatste wedstrijd van het seizoen…….uit naar KZC`08. Onze concurrent speelt deze avond een inhaalwedstrijd in Coevorden tegen Nkvv/Csvc/Germanicus. Geen gemakkelijke klus voor St Beilen/Fitboys. Bij puntverlies zouden onze dames Kampioen zijn. In de rust van deze inhaalwedstrijd maar even gebeld naar Coevorden om de ruststand te weten te komen. Germanicus leidt met 1-0……er klinkt een licht gemor bij onze dames…….zonder zelf te spelen en dan kampioen worden lijkt hun toch niet zo leuk. Ze willen het zelf graag beslissen op het veld zaterdag de 14e mei. We zetten de training gewoon voort en sluiten af met een goed partijspel! Na de training wacht het team in spanning het resultaat af van de bovengenoemde inhaalwedstrijd. Na alle troepen te hebben ingeseind om even bij de kantine aanwezig te zijn kon dan de mededeling gegeven worden dat het in Coevorden gelijk was geëindigd…..2-2!!

Na een korte aarzeling gingen de meiden compleet uit hun dak…….het besef was er dat we kampioen waren geworden en dat voor het 2e jaar op rij…….Het was nog een poos onrustig onder de overkapping. Toch werd de wens uitgesproken om de uitwedstrijd tegen KZC`08 serieus aan te pakken en het seizoen waardig af te sluiten. SUPER instelling!!!

Wat een dagen……..er werden 2 bussen geregeld…..meer dan 100 supporters langs de kant. Een organisatie die zich van hun beste kant liet zien door veel te regelen ( René, Hans en Anita…….KANJERS!!).

Zaterdag 14 mei 2016…….

Onze kampioenswedstrijd!! Tuurlijk waren we officieel al kampioen……maar het randgebeuren heeft er toe bijgedragen dat we zaterdag wel dat bijzondere gevoel hebben gekregen. Rookpotten, veel getoeter en veel publiek op de kar…..een schitterende entourage!!!

De wedstrijd verliep voor ons voorspoedig…..na 13 minuten al op 0-2 voorsprong door een mooi boogballetje van Carien en een afstandschot van Mandy. Vlak voor rust zette Mandy met wederom een afstandschot de ruststand op het scorebord 0-3. Na de  rust en veel doorwisselen draaide het even niet, de tegenstander profiteerde hiervan en wist de achterstand te verkleinen tot 2-3. Gelukkig werden de meiden daarna weer wakker en trokken het spel weer naar zich toe. Uit een corner wist Mandy met een prachtige volley ( haar 54e goal!!!) de 2-4 eindstand op het scorebord te zetten.

Dus heeft het team na het behaalde kampioenschap waardig afscheid genomen van een bizar en bijzonder seizoen…………22 wedstrijden gespeeld, 20 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren……doelsaldo 101 voor en maar 16 doelpunten tegen.

IK ZEG……..DIK EN DIK VERDIEND DE NR.1    Op naar de 3e klasse!!!!!

Langs deze weg wil ik namens het complete team iedereen bedanken die dit kampioenschap tot een hele bijzondere heeft gemaakt………Schmitz transport, de activiteitencommissie, de supportersvereniging, supporters ( C1….top!!!), bestuur, firma 58 en John Tonnis en natuurlijk onze toppers van sponsoren,…….Tok producties, Bliss Events, Autobedrijf Sanders, Koos Peters, De Gelegenheid en JHP Montage.

Trainertje