Wedstrijdnieuws 7/8 mei

Ondanks de vakantie en het mooie weer wordt er toch ook nog gevoetbald dit weekend. Er staan een aantal belangrijke wedstrijden op het programma. Er gaan ook een aantal wedstrijden niet door:
HS'88 E3-Musselkanaal E3 en Musselkanaal 4-Buinen 2.

Dan de wedstrijden van zaterdag: Belangrijkste wedstrijd is natuurlijk ZNC C1-Musselkanaal C1. Bij een gelijkspel is Musselkanaal C1 kampioen en daarmee kan de kroon op een geweldig seizoen worden gezet. De wedstrijd wordt gespeeld in Zuidbroek en begint om 14.00 uur. Enige support en ondersteuning is altijd welkom. Morgenochtend speelt B1 hun laatste wedstrijd van de competitie en een kampioenschap zit er nog in. Wanneer het zelf wint van Borger/BBC B1 en concurrentent Dalen B1 laat punten liggen tegen Drenthina dan is het alsnog kampioen. Alleen wordt het wel lang wachten want Dalen speelt pas om 14.30 uur in Emmen. Mocht Dalen winnen dan is Musselkanaal B1 veroordeeld tot nacompetitie,
Musselkanaal D2 speelt om 10.30 uur tegen Veendam 1894 D3. Bij winst veroverd D2 de koppositie en is er nog van alles mogelijk
Musselkanaal C2 speelt om 09.00 uur tegen Westerlee C1. Bij winst houdt het aansluiting met de twee bovenste ploegen.
Zondag staan er natuurlijk ook twee belangrijke wedstrijden op het programma. Musselkanaal 2 kan zich bij winst tegen SPW 2 plaatsen voor de nacompetitie om promotie naar de Res 2e klasse.
's Middags speelt Musselkanaal 1 tegen Zuidwolde 1. Er is maar een ding wat telt voor het eerste en dat is een overwinning. En dan maar hopen dat DVC'59 minimaal gelijkspeelt tegen CEC. Dan kan volgende week tegen CEC zelfs nog de nacompetitie ontlopen worden.
Musselkanaal VR 1 gaat kampioen worden, dat is bijna zeker. Misschien morgen al wanneer concurrent FitBoys/Beilen punten gaat verspelen tegen FC Ter Apel'96. Naar verluidt zitten alle dames van Musselkanaal morgen bij Harry Wiekens thuis om het resultaat van Fit Boys/Beilen af te wachten.