Nieuws vanuit de club, met nieuwe update.

Vanuit het bestuur hebben wij een aantal punten ter info voor onze leden.

Dinsdagavond heeft het bestuur gesproken met Anthon Koops over de huidige situatie omtrent invulling kantinedienst. Naar aanleiding van dit gesprek heeft Anthon de club mede gedeeld per direct te stoppen als kantinebeheerder. Wij hebben begrip voor de situatie en danken Anthon en ook Linda voor de bewezen diensten.

Update nieuws vanaf donderdag 28 April:
Nieuwe kantine beheerders bekend : Gert Strobos & Annita Brul. We zullen ze binnenkort even via de site aan u voorstellen.

Dennis Kruise zal volgend seizoen geen verzorger meer zijn bij de vv Musselkanaal, ondanks het verlengde contract heeft de vv Musselkanaal Dennis de vrijheid gegeven om naar WKE te gaan. Dennis had een dusdanig aanbod gezien zijn werksitutatie, dat de club hem daar niet in wilde tegen houden. Wij wensen Dennis veel succes volgend jaar bij WKE.