F jeugd compleet in de eigen kledinglijn vv Musselkanaal.

Onlangs zijn al onze F pupillen en hun trainers / leiders voorzien van nieuwe trainingspakken.

Dankzij een groot aantal sponsoren en een eigen bijdrage lopen onze jongste leden er weer helemaal top bij. Hierbij willen wij Administratiekantoor Smits, Jägershof Grillspecialiteiten, Timmerfabriek Mensen, Bouwonderneming Benus, Schuur akkerbouw- en pluimveebedrijf, Mitra Bahlmann en Slagerij Wubs hartelijk danken voor hun financiële bijdrage.

Dankzij hun bijdrage kunnen de komende jaren nieuwe leden tegen een kleine eigen vergoeding ook een fantastisch trainingspak aanschaffen geheel in de lijn van onze voetbalvereniging.

(door de afwezigheid van een aantal leden staat niet iedereen van de F pupillen op de foto)