vv Musselkanaal steunt Julians stichting met cheque van € 1258,09

Arko Kuiper, Jeroen van der Laan en Henk Honken hebben namens de organisatie van het ‘Batse Jeugdvoetbaltoernooi’ van voetbalvereniging Musselkanaal deze week een cheque van 1258,09 euro overhandigd aan Dirk Kloen en Jan Vlieghuis van de Julians Stichting.

Dit bedrag werd tijdens het toernooi in 2015 bij elkaar gevoetbald door honderden jeugdvoetballers uit de gehele regio. Elk team doneert een bedrag welke rechtstreeks naar het goede doel wordt overgemaakt. Dit jaar werd gekozen voor de Julians Stichting. Het ‘Batse Jeugdvoetbaltoernooi’ beleefde in juni 2015 alweer haar vierde editie.

Vanwege het overweldigende succes van dit toernooi in combinatie met het goede doel wordt volgend jaar opnieuw het jeugdvoetbaltoernooi gehouden, en wel op 10 en 11 juni 2016. Aanmelden en het verkrijgen van meer informatie is mogelijk. Zie hiervoor de site www.vvmusselkanaal.nl onder het kopje “Batse toernooi”.