Musselkanaal 2 - Germanicus 2

Speelt Musselkanaal 1 om lijfsbehoud, Musselkanaal 2 speelt om promotie naar de reserve 1e klasse. Musselkanaal 2, onder de bezielende leiding van Georg Mensen, wist dit seizoen als 2e te eindigen achter kampioen Emmen 2. Ze waren hiermee de hoogste periode kampioen en daarom de eerste ronde vrij. In de tweede ronde spelen ze tegen de ploeg die als twaalfde geeindigd is in de eerste klasse en dat was Germanicus 2. In 1 duel wordt beslist of Mussekanaal 2 promoveerd naar de eerste klasse of dat Germanicus in de 1e klasse blijft.
De wedstrijd wordt op 2e Pinksterdag gespeeld op het terrein van Sportpark de Luwte van Weerdinge. Het aanvangstijdstip is bepaald op 11.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van Danny de Haas en hij wordt bijgestaan door zijn assistenten Gerard Gerdes en G.Sikkema.
Musselkanaal 2 heeft een bus geregeld en die zit inmiddels helemaal vol, Totaal 56 personen zitten in de bus. Weerdinge is bijna naast de deur en ook het tweede rekent op flink wat steun van de supporters van Musselkanaal.

De wedstrijdsecretaris