Musselkanaal 1 - Ruinerwold 1

UPDATE: Omdat Ruinerwold met 6-0 heeft gewonnen van PJC in de 1e ronde van de nacompetitie speelt Musselkanaal in de tweede ronde tegen Ruinerwold op neutraal terrein. Dit is de VV VKW in Westerbork geworden. Op 1e Pinksterdag om 14.00 uur wordt er afgetrapt op sportpark Perkenslag in Westerbork.
Bij winst van Musselkanaal blijft het in de derde klasse. Bij verlies speelt Musselkanaal op donderdag 13 juni een uitwedstrijd in de derde ronde tegen de verliezer van TLC (Tolbert/Leek) - FVV (Foxhol).

De scheidsrechter bij deze wedstrijd zal Peter van Veen zijn. De assistent-scheidsrechters zullen neutraal zijn, Jan Reints uit Onstwedde en Erwin Mac Bean uit Groningen zijn de assistent-scheidsrechters van dienst.
Zowel Musselkanaal als Ruinerwold hebben besloten om geen entree te heffen voor deze wedstrijd.

De wedstrijdsecretaris