Bekerwedstrijd WKE 3 - Musselkanaal 3

Vorige week stond de kwartfinale van het bekertoernooi op het programma. Musselkanaal 3 is nog steeds in de race om de finale te halen en daarom moest op 17 april aangetreden worden tegen WKE 3. Na een 0-2 ruststand, doelpunten uit een vrije trap van Niels Teuben en Bart Haan en ook al een rode kaart aan WKE kant werd het toch nog even spannend toen snel na de pauze WKE tegenscoorde middels Mohamud Abdikarim. Vrij snel stelde het derde orde op zaken door treffers Ferdinand van der Sluis, Frank Hoving, Gert Jan Poker en twee keer Jorn Wiekens, eindstand dus 1-7.
Inmiddels heeft de KNVB ook de loting verricht voor de halve finale. Rolder Boys 3 moet tegen de winnaar van Emmeloord 4/HOC 2. Musselkanaal 3 heeft een thuiswedstrijd geloot tegen Harkstede 2. Deze wedstrijd wordt donderdag 2 mei gespeeld op het hoofdveld om 19.00 uur en de wedstrijd staat onder leiding van Jan Haandrikman.

De wedstrijdsecretaris