Wedstrijdwijzigingen Musselkanaal 1

Even wat nieuws over een tweetal wedstrijdwijzigingen van Musselkanaal 1.
A.s. zondag, 24 februari, hoeft Musselkanaal geen competitiewedstrijd te spelen. Wel speelt het een oefenwedstrijd tegen het Duitse Grenzland Twist (net over de grens bij Nieuw-Schoonebeek). Scheidsrechter is Bert de Vries en de aanvang is 15.00 uur. Grenzland Twist speelt in de Duitse Kreisliga Emsland (vergelijkbaar met onze 3e klasse). Ze staan daar op een 12e plaats in een klasse van 16 teams. Zondag 10 maart wordt de competitie daar hervat.

Dan nog nieuws over de wedstrijd Musselkanaal - Ruinen. Deze wedstrijd stond gepland op 1e Paasdag. Omdat een meerderheid van de clubs graag weer wil spelen op 2e Paasdag was deze wedstrijd ook verplaatst naar 2e Paasdag. Dan wordt echter de Klap tot Klaploop gehouden en dat betekent dat de Parklaan en parkeerplaats nodig zijn voor deze loop. Verder worden ook nog een aantal andere straten afgesloten. Vandaar dat na overleg met Ruinen is besloten om de wedstrijd te verplaatsen naar Goede Vrijdag, 19 april. Om 18.30 uur zal er dan worden afgetrapt op het hoofdveld.