Clubkascampagne Rabobank

Jouw stem is geld waard!

VV Musselkanaal heeft zich ook dit jaar weer ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Zuid en Oost Groningen stelt ook dit jaar €100.000,- beschikbaar voor deelnemende verenigingen.

Jouw stem kan ervoor zorgen dat wij als VV Musselkanaal een leuke bijdrage kunnen winnen!

Wat is het bestedingsdoel?

Dit jaar is het bestedingsdoel van VV Musselkanaal gericht op duurzaamheid en jeugd. Denk hierbij aan het plaatsen van zonnepanelen, plaatsen van LED verlichting, ballenkarren en het scheiden van afval.

Stemmen?

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per e-mail een unieke code waarmee gestemd kan worden. De stemmen kunnen worden uitgebracht tussen 9 en 28 februari. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde verenging mogen worden uitgebracht.

OPGELET! Alleen leden van de Rabobank Zuid en Oost Groningen mogen stemmen.

Wanneer je klant bent van de Rabobank, betekent dit nog niet dat je automatisch ook lid bent.
Klanten die minimaal één dienst afnemen mogen en kunnen lid worden.
Heb je een bankrekening via de Rabobank? Word dan gratis lid! Dit kan via de volgende link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

Al met al is het een kleine moeite die veel oplevert! Zorg er wel voor dat je tijdig lid wordt bij de Raboank zodat je kunt stemmen voor 28 februari!

Wat kunnen clubleden doen om te steunen?

De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen deze actie onder de aandacht brengen bij de leden. Wij zullen als VV Musselkanaal de leden die klant zijn bij de Rabobank ook gaan benaderen om lid te worden zodat de leden hun stem kunnen uitbrengen op de voetbalvereniging. Ook kunnen de leden vrienden, familie en kennissen vragen om hun stem uit te brengen op de voetbalvereniging, mits men natuurlijk klant en lid is van de Rabobank.

Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne kun je lezen op www.rabobank.nl/zog.

Breng je stem uit en steun onze vereniging!

Alvast bedankt namens het bestuur van VV Musselkanaal.