Cursus Vereniging Scheidsrechter

Zoals jullie allemaal weten, is er een tekort aan scheidsrechters. Daarom hebben we contact gezocht met de KNVB om te proberen een scheidsrechters cursus te houden bij onze vereniging. De KNVB heeft hierop positief gereageerd en heeft inmiddels een cursus opengesteld. Inmiddels hebben zich van verenigingen in de buurt al zes personen aangemeld. De cursus wordt op vier avonden gegeven. De start is op 4 maart. De volgende drie avonden zijn: 1 april, 29 april en 20 mei. Via de link die hier onder staat kun je je aanmelden of wanneer dat niet lukt kun je mij (Bert ten Hoff) altijd benaderen. Wij hopen dat een flink aantal toekomstige scheidsrechters zich opgeven voor deze cursus omdat anders in de toekomst weleens wedstrijden niet door kunnen gaan omdat er geen scheidsrechter beschikbaar is. Ook de dames zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden.

Namens het Bestuur van de VV Musselkanaal
Bert ten Hoff.