Musselkanaal 1 - ASVB 1 afgelast

Dinsdagavond 15 januari stond de oefenwedstrijd tussen Musselkanaal 1 en ASVB 1 op het programma. Wegens te weinig spelers heeft het team uit Blijham de wedstrijd afgezegd. Dus Musselkanaal traint vanavond gewoon ter voorbereiding op de competitiewedstrijd van zondag tegen Raptim uit Coevorden.

Dan nog wat anders. Welke twee vrijwilligers hebben belangstelling voor een tweetal vrijkaarten voor de wedstrijd FC Groningen - Heracles Almelo, a.s. zaterdag in Groningen. Kaarten zijn te verkrijgen bij Bert ten Hoff, 06-39197071.

Zaterdag spelen JO13-1 en JO17-1 een oefenwedstrijd. De VR1 spelen een competitiewedstrijd tegen ACV VR2 uit Assen. Zondagmorgen spelen Musselkanaal 2 en 3 tegen elkaar in een oefenwedstrijd.

De wedstrijdsecretaris