Berichtje van Bradley Braak

Afgelopen zondag was Bradley pupil van de week bij de wedstrijd Musselkanaal tegen CEC.
Om half een mochten we ons melden in de kantine daar kregen we allemaal iets te drinken daarna mocht ik mee de commissiekamer in, dat vond ik best spannend maar ook heel interessant.
Daarna gingen we naar de kleedkamer om ons om te kleden en kreeg ik een voetbal met alle handtekeningen erop daarna gingen we naar buiten en ging ik met een paar spelers overtrappen. Vervolgens  gingen we de kleedkamer weer in zodat de jongens zich konden voor bereiden op de wedstrijd. Toen het tijd was mocht ik de bal pakken en mee rennen het veld op,  iedereen gaf elkaar een hand en daarna mocht ik de toss doen.

Toen mocht ik nog bij de tegenstanders op het doel schieten en heb ik gescoord. Daarna mocht ik bij de wissels op het bankje zitten de wedstrijd kijken, in de pauze kreeg ik patatjes en daarna hebben we de wedstrijd verder afgekeken helaas verloren met 0-2.

Ik vond het een super leuke middag.
Heel erg bedankt!