Berichtje van Justin Poelman

Afgelopen zondag was ik (Justin Poelman) pupil van de week. Dat was voor mij de 1e keer en ik vond het super leuk!

Ik mocht mee de commissiekamer in voor de bespreking van de wedstrijd en mocht met het elftal de kleedkamer in omkleden.
Daarna ging ik met een aantal spelers een balletje trappen tot de wedstrijd begon.
Toen ging ik met het elftal mee om iedereen van de tegenpartij succes te wensen en om de scheids- en grensrechters een hand te geven.
In de rust kreeg ik lekker een patatje en wat te drinken. Ik heb ook de hele wedstrijd bij de reservespelers gezeten om de wedstrijd te kijken.

Wat ik het leukste vond was dat ik op het doel mocht schieten bij de keeper van de te tegenpartij. En dat ik een voetbal kreeg met alle handtekeningen van de spelers van het eerste elftal.

Helaas hebben we de wedstrijd verloren, maar het was een hele leuke middag voor mij!

Bedankt vv Musslkanaal.