Musselkanaal JO17-1 en FC Ter Apel'96 JO17-1 delen de punten

Zaterdag 29 september stond de derby tussen Musselkanaal JO17-1 en FC Ter Apel'96 JO17-1 op het programma. Onder prima weersomstandigheden waren de gasten in de eerste helft het betere team. Het kreeg ook een aantal prima kansen maar doelman Thomas Dijkhuis redde een paar keer fraai. In de pauze had het leidersduo Lars Becker/Frits Sahetapy wat wijzigingen aangebracht en daardoor zat er wat meer pit in bij Musselkanaal. De inbreng van Robin van der Dries en Francois Kral wierp zijn vruchten af. Na tien minuten was het Robin van der Dries die Musselkanaal op voorsprong bracht. Vijf minuten later kwam Ter Apel'96 alweer op gelijke hoogte door Tim Kuper. Musselkanaal liet de koppies niet hangen en toog weer naar voren. Niet veel later werd uit een corner de bal voor het doel geplaatst. Brian Musters kopte uitstekend raak(zie de foto). Maar ook Ter Apel gaf zich niet zomaar gewonnen en een fout bij de thuisclub werd opnieuw prima afgerond door Tim Kuper, 2-2. Net voor de gelijkmaker had Niels Becker zijn ploeg op een grotere voorsprong kunnen schieten maar de iets te praatgrage Renzo Engels redde fraai. De wedstrijd bleef spannend maar gescoord werd er niet meer. Na 80 minuten floot scheidsrechter Erik Meezen voor het einde. Mooi gebaar van Erik Meezen was dat hij zijn vergoeding beschikbaar stelde aan de jeugdafdeling van de VV JVV!