Uitstekende start van de Musselkanaal Beloften

Na een drietal bekerwedstrijden en een oefenwedstrijd ging dan zondag 23 september ook voor Musselkanaal 2 de competite van start. Gieten 2 was de eerste van de negen tegenstanders dit seizoen. Het was even puzzelen voor trainer Georg Mensen omdat maar liefst negen spelers door allerlei oorzaken afwezig waren. Maar met wat hulp van het derde en JO19  stond er toch een volwaardig team op het kunstgras.
De beginfase was uitstekend te noemen. Al in de tiende minuut schoot Nick Schoenmaker een vrije trap heel fraai in de bovenhoek. Vijf minuten later passte Niek Tieben op Niek Becker en deze schoot de bal beheerst binnen. Binnen het kwartier al op een 2-0 voorsprong. Gieten 2 kreeg twee kansen. Eentje veroorzaakt door keeper Jaron Dam en de andere wist Rick Hendriks net op tijd te verijdelen door de bal van de lijn te trappen. Het 2e was wat meer aan de bal maar werd niet echt gevaarlijk meer. Niek Tieben en Rik Teuben moesten voor de pauze al uitvallen.
De tweede helft kende ook weer een vliegende start. Niek Becker schoot zijn tweede binnen en even later knalde Bjorn Banus op de paal en de terugspringende bal ging via de keeper in het doel, 4-0.  Na een kwartier de fraaiste treffer en die kwam van de voet van Frank Hoving. Een streep van ongeveer 20 meter eindigde in de kruising. Een kwartier voor het einde scoorde Roben Eikens de 6-0. Musselkanaal 2 won de laatste bekerwedstrijd en de oefenwedstrijd met 6-1. Daarom kon het niet uitblijven dat Gieten 2 ook nog scoorde. Vijf minuten voor het einde werd het 6-1 en daarom stond voor de derde keer achter elkaar de 6-1 op het scorebord in het voordeel van de Musselkanaal Beloften. Een prima start van de competitie en het staat mooi dat Musselkanaal 2 voor zeker een week de koploper is.
Op de foto's o.a. trainer Georg Mensen, een tevreden bank, de goal van Frank Hoving en Roben Eikens.