Wedstrijdwijzigingen 1 september 2018

Dit weekend staan de eerste bekerwedstrijden op het programma en omdat het het laatste vrije weekend van de vakantie is en we ook nog eens te maken hebben met wat te droge velden kon een aantal wedstrijdwijzigingen niet uitblijven.
Voorlopig zijn er alleen nog maar wijzigingen op de zaterdag en wel de volgende:
Nieuw Buinen JO11/2 - Musselkanaal JO11/3 uitgesteld naar 3 september 19.00 uur
Borger JO17-1 - Musselkanaal JO17-1 verplaatst naar 10 september 19.00 uur op het terrein van de VV Musselkanaal.
Musselkanaal VR1-Nieuw Buinen VR1 verplaatst naar woensdag 5 sept, 20.00 uur.

Dan zijn er twee wedstrijden verplaatst/omgezet vanwege de droogte.
Valthermond JO9-1 - Musselkanaal JO9-1 wordt om 09.00 uur bij ons gespeeld.
Valthermond JO13-1 - Musselkanaal JO13-1 wordt om 12.00 uur bij ons gespeeld.

Op zondag 2 september, aanvang: 14.00 uur wordt de bekerwedstrijd tussen De Treffer'16 1 en Gieten 1 op het kunstgras van de VV Musselkanaal gespeeld.

Het hoofdveld van Musselkanaal blijft nog zeker een week gesloten. De drie wedstrijden die daar gespeeld zouden worden dit weekend gaan naar het wetra-veld.

De wedstrijdsecretaris