Spelregelbewijs

Vorig jaar augustus hebben een aantal jongens van de JO17 bericht gehad dat ze hun spelregelbewijs moesten halen. We zijn nu bijna een jaar verder en ik heb moeten constateren dat nog maar een paar jongens daadwerkelijk begonnen zijn om dit bewijs te halen.
Wanneer het spelregelbewijs voor 1 september niet gehaald mag je niet spelen!! Omdat de eerste bekerwedstrijd op 1 september is lijkt het me raadzaam om toch maar met de cursus te beginnen omdat anders het elftal waar je in speelt straks problemen krijgt omdat je niet mag voetballen.

Binnenkort ontvangen een andere jongens van de JO17 hun inloggegevens. Zij hebben nog ruimschoots de tijd (n.l. 1-9-2019)om het spelregelbewijs te halen maar een jaar is zo voorbij.

Voor meer info kun je mij mailen of bellen.

Bert ten Hoff, wedstrijdsecretaris.