Tweede bijeenkomst n.a.v. spiegelavond op maandag 25 juni

Maandag 25 juni om 19.30 uur is de tweede bijeenkomst. In de vorige bijeenkomst hebben we gesproken over waar onze club voor staat en waar we trots op zijn.

Deze tweede avond praten/discussiëren we over diverse thema’s; bijvoorbeeld communicatie, respect en waardering.

We willen clusteren waar onze leden/supporters en vrijwilligers tegenaan lopen en samen met hen kijken naar de ideale situatie en hoe we daar dan komen.

Heb je een duidelijk beeld van hoe onze vereniging er in de nabije toekomst uit moeten komen te zien, wil je mee discussiëren en meedenken? Dan ben je van harte welkom!

Daarnaast zullen we net als bij de vorige bijeenkomst mensen weer benaderen die de vorige keer hebben aangegeven om aanwezig te willen zijn.

Laat even weten dat je komt via ons mailadres procesgroepvvmsk@gmail.com, geef je op in de kantine of bij Ellen Drenth-Baas.