Batse Organisatie bedankt vrijwilligers

Onder zonnige omstandigheden is afgelopen weekend het vijfde Batse Jeugdvoetbaltoernooi gespeeld. Meer dan 80 teams met in totaal zo’n 900 voetballers maakten er een prima weekend van. Helaas op het laatste moment nog enige afmeldingen dus het improvisatievermogen van de organisatie werd op de proef gesteld.

Van de deelnemers werd een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het goede doel, “Het vergeten Kind”. Het eindresultaat was nog niet bekend maar zeker is dat er meer dan € 1750 aan vrijwillig bijdrage is gedoneerd.

Een prima resultaat waar de organisatie van “Het Vergeten Kind” zeer blij mee is. Binnenkort zal de cheque worden overhandigd. Voor de organisatie van het Batse toernooi prettig dat de winnaars van de diverse poules keurig werden verdeeld.

O.a. vv Nieuw Buinen, SJS, Ter Apel, DZOH, Klazienaveen, sc Stadskanaal, WWV, BBC en natuurlijk ook vv Musselkanaal mochten de grote bekers in ontvangst nemen. Dit onder toeziend oog van honderden supporters.

Foto’s van het evenement binnenkort op de Facebook site van het Batse toernooi. Like de pagina J

Al met al een uitstekend visitekaartje voor de vv Musselkanaal waarin meer dan 50 vrijwilligers gedurende enkele maanden en natuurlijk dit weekend zeer actief mee bezig zijn geweest. Bij deze willen wij alle vrijwilligers (o.a. kantine, schoonmaak, scheidsrechters, fotografie, activiteiten commissie, groen/veld onderhoud en iedereen die niet genoemd is ) bedanken. Ook dank aan alle sponsoren en de VV Nieuw Buinen voor het lenen van de doelen. Wij hopen in 2019 weer een beroep op jullie te mogen doen.

Arco, Jeroen, Harold, Ronnie, Frank, Harold & Henk.