Eerste spiegelavond VV Musselkanaal een succes!

Afgelopen maandagavond heeft de procesgroep een spiegelbijeenkomst georganiseerd in samenwerking met de KNVB.

De procesgroep heeft allerlei mensen uitgenodigd en deze waren bijna allemaal aanwezig. Nogmaals complimenten voor deze groep mensen die ons heeft geholpen om de eerste stap te zetten.

Wij hebben het tijdens diverse workshops gehad over waar VV Musselkanaal voor staat, waar wij trots op zijn en wat wij absoluut niet willen veranderen. Aan het einde van deze avond zijn daar mooie dingen uitgekomen.

Tijdens deze workshops werd bevestigd dat VV Musselkanaal een gezellige, sfeervolle en gezonde vereniging is met een fantastische ligging en een mooie accomodatie. Dat we een club zijn met harde werkers en we trots zijn op de vrijwilligers die we nog hebben.

Afgelopen maandagavond hebben we een mooie start gemaakt in dit veranderproces. Het is de bedoeling dat wij hier op zeer korte termijn mee aan de slag gaan. We hebben dankzij de inzet van de groep weer een duidelijk beeld van wie we nu zijn als vereniging en kunnen nu tijdens de volgende bijeenkomst verder kijken naar wie we in de nabije willen zijn als vereniging. Wat kunnen we veranderen en hoe?

Mocht je nu niet gevraagd zijn maar wil je wel graag jouw kijk op de vereniging met ons delen? Dat kan!!

Mail naar procesgroepvvmsk@gmail.com of spreek één van de leden van de procesgroep aan. Wil je liever anoniem een bijdrage doen dan kan dit via de ideeën bus in de kantine, graag in een envelop met procesgroep er op.

Namens de procesgroep,

John Stenekes, Marcel Kluitenberg, Jeroen Drenth, Robin Gerlach, Jolanda de Jonge-Sweers, José Wessels, Miranda Nonkes en Ellen Drenth-Baas.