JO19, JO17 en JO15 nog in de strijd om promotie

Met nog twee wedstrijden te gaan zijn zowel de JO19-1 als JO17-1 nog in de strijd om promotie naar resp. de 4e Divisie en de Hoofdklasse.

Het kampioenschap voor de JO19-1 is helaas niet meer haalbaar. Dit mede gezien het feit dat een vier á vijftal spelers definitief zijn aangesloten bij het eerste team. Het eerste team is nl nog verwikkeld in degradatiestrijd. Echter de nog aanwezige spelers van de JO19-1 blijven de laatste wedstijden gewoon punten pakken en staan nog steeds op een keurige tweede plaats. De nacompetitie is al behaald. Daarbij helpen de spelers van JO17-1 zowel de JO19-1 als de JO19-2 zodat we de competitie zo succesvol mogelijk kunnen afsluiten. Het is regelmatig even passen en meten maar gelukkig zijn er veel spelers die zich blijven inzetten voor het verenigingsbelang. De JO17-1 is nog in de race voor het kampioenschap c.q. rechtstreekse promotie. Aangezien zij al in de promotiepoule voetballen geeft ook een tweede plek recht op rechtstreekse promotie. A.s. zaterdag om 09.00 uur staat de wedstrijd tegen koploper Beilen op het programma.

Ook de JO15-1 is nog in de strijd om het kampioenschap, a.s. zaterdag ontmoeten ze de medekoploper in Pesse, de sv Pesse.

Succes allen de komende weken, dit natuurlijk ook voor de andere teams binnen de vereniging. Een kort verslag van het wel en wee van jouw / jullie team is natuurlijk welkom.

TC