Introductie avond vereniging scheidsrechter

Hallo allemaal,

Zoals wel bekend zal zijn is er bij veel verenigingen een tekort aan scheidsrechters. Zo ook bij de VV Musselkanaal. Om toch meer scheidsrechters bij de clubs te krijgen hebben de verenigingen in de Kanaalstreek de handen ineen geslagen om samen te proberen het scheidsrechters tekort op te lossen. Daarom is er a.s. maandagavond bij de VV Nieuw Buinen een bijeenkomst waar tekst en uitleg wordt gegeven wat een cursus scheidsrechter zoal inhoudt. Waarschijnlijk is Siemen Mulder, betaald voetbal-scheidsrechter uit Groningen, namens de KNVB ook aanwezig. Kortom dit is voor ons de kans om de clubarbitrage weer op gang te brengen. We nodigen niet alleen jongens uit die voetballen maar ook vrouwelijke scheidsrechters zijn welkom. Ook ouders van jeugdleden die wat meer willen doen voor de club zijn van harte welkom. De avond begint om 19.30 uur in de kantine van de VV Nieuw Buinen. Inmiddels hebben we al een tweetal aanmeldingen maar het zou toch mooi zijn wanneer de VV Musselkanaal maandagavond met een man/vrouw of acht aanwezig zou zijn. Aanmelden kan bij Bert ten Hoff of Jeroen van der Laan.