Bezoek ons ook op social media:

Musselkanaal JO9-4 verliest van Nieuw Buinen (28-04-2018)

Zonder de vakantie vierende Leon vertrokken we vanochtend met goede moed naar Nieuw Buinen om daar te spelen tegen de F2.
Nadat scheidsrechter Wever de spelers naar de aanwezige supporters had laten zwaaien en aanvoerder Bradley helaas de toss verloor ging de wedstrijd gelijk op.Nieuw Buinen kwam wel al snel op voorsprong, maar de teams waren zeker aan elkaar gewaagd.
Dit veranderde toen Nieuw Buinen ging wisselen. Er kwam een speler in die iets te goed was voor onze eerstejaars F-pupillen. Binnen een mum van tijd liep Nieuw Buinen uit naar een ruime voorsprong. De ruststand was 6-2. Justin scoorde twee keer. Zijn tweede doelpunt was vanuit een vrije trap, die hij zeer fraai binnen schoot.

In de tweede helft vielen vooral de reddingen op van onze dappere keepster Felicia. De uitslag werd uiteindelijk 10-3. Justin maakte ook het derde doelpunt voor ons.
Tot slot nog een compliment voor scheidsrechter Stef Wever. Het was mooi om te zien hoe de spijkerharde voetballer van weleer met de spelers van beide ploegen om ging. Hij was voor beide ploegen een extra coach in het veld.

Wij steunen:

Sponsoren: