Bezoek ons ook op social media:

Batse Toernooi VV Musselkanaal 2017

Update 12 juni 2017

De foto's van het Batse Jeugdvoetbaltoernooi 2017 zijn toegevoegd daarnaast was ook Werf TV weer aanwezig.

09 juni 2017

Voetbalvereniging Musselkanaal organiseert alweer voor de zesde keer hét voetbaltoernooi voor de jeugd; het “Batse Jeugdvoetbaltoernooi”. Het toernooi wordt gehouden op vrijdagavond 9 en zaterdag 10 juni 2017. 

De toernooi planning is zo goed als rond. We hebben al vele aanmeldingen van o.a. vv Ter Apel'96, SJS, sc Stadskanaal, Nieuw Buinen, Fit Boys, vv HOC, SJO ASVB/Wedde, vv Wildervank, Onstwedder Boys, etc. Helaas geen JO-19, er waren voor deze leeftijdscategorie geen aanmeldingen. De overige categorieen gelukkig weer prima bezet.

​Aanvang wedstijden Vrijdag 18.30 uur: JO 17

​Zaterdag:

​Aanvang wedstrijden :09.00 - 12.30 uur : JO9 en JO11

​De meeste clubs spelen hun eerste wedstrijd om 09.00 uur, 2e ronde om 09.15 uur en een paar teams om 09.30 uur. Maar als je uitgaat van 09.00 uur ben je lekker op tijd en moet je iets later voetballen geen probleem; er is genoeg te doen !! En voor de leiders en trainers tijd voor koffie en cake ;-)

​13.30 - 16.30 uur : JO13 en JO15

De meeste clubs spelen hun eerste wedstrijd om 13.30 uur, 2e ronde 20 minuten later. Maar als je uitgaat van 13.30 uur ben je lekker op tijd en moet je iets later voetballen geen probleem; er is genoeg te doen !! En voor de leiders en trainers tijd voor koffie en cake ;-)

Goed doel
Elk jaar wordt een goed doel aan het toernooi gekoppeld. Voor 2017 werken we samen met "Stichting Opkikker". Jaarlijks verrassen zij zo'n 2000 gezinnen van een ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag zetten ze niet alleen het zieke kind maar alle gezinsleden in het zonnetje.Wij vragen daarom een vrijwillige goededoelenbijdrage per deelnemende speler. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Leuke activiteiten & spannende wedstrijden
Naast voetbal worden er voor de deelnemende jeugd diverse activiteiten georganiseerd zodat de jeugdspelers een leuke dag hebben. Het toernooi is zodanig georganiseerd dat we rekening houden met het niveau van de deelnemende ploegen. Dit betekent dus leuke en spannende wedstrijden. Niet alleen de standaardteams maar ook voor bijvoorbeeld D2, E3 en F4. Daarnaast nodigen we zoveel mogelijk buurtverenigingen uit.

Meedoen?
Wij zouden het zeer op prijs stellen als uw vereniging ook deelneemt met een aantal jeugdploegen. Zie ook voor een impressie Nieuws & Foto's op de site.
 
Data & tijden
Het toernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni 2017.

De uitnodigingen zijn al de deur uit maar je team zelf aanmelden mag natuurlijk ook al. Vorig jaar zaten we helemaal vol dus met op tijd aanmelden ben je zeker van deelname.
 

 
Met vriendelijke sportgroet,
Organisatie Batsetoernooi VV Musselkanaal

Contact en aanmelden

Heeft u vragen over het toernooi of wilt u zicht aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op via batsetoernooi@vvmusselkanaal.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via Henk Honken 06-12371502 en/of Arco Kuiper  06-14927959

Deelname en voorwaarden

Het organiseren van een toernooi gaat niet vanzelf. Om te zorgen dat alles gedurende het toernooi in goede banen loopt zijn de volgende regels opgesteld.

Lees verder...

Sponsor van het Batse Toernooi

Het organiseren van een toernooi brengt vanzelfsprekend kosten met zich mee. Wil je hier een bijdrage aan leveren? Neem dan contact op met de Batse Toernooi commissie via batsetoernooi@vvmusselkanaal.nl.

Gekoppelde fotoalbums

Batsetoernooi 2015

Batsetoernooi 2015

Wij steunen:

Sponsoren: