Bezoek ons ook op social media:

Batse Toernooi VV Musselkanaal 2018

Update 1 december 2017

De eerste aanmeldingen zijn binnen, o.a. teams van FC Ter Apel, vv SJS, vv Nieuw Buinen en Sc Stadskanaal. Super !!!! 

 

Voetbalvereniging Musselkanaal organiseert alweer voor de zevende keer hét voetbaltoernooi voor de jeugd; het “Batse Jeugdvoetbaltoernooi”. Het toernooi wordt gehouden op vrijdagavond 8 en zaterdag 9 juni 2018. 

​Aanvang wedstijden

Vrijdag om 18.30 uur: JO 17 en JO19

Zaterdag  : 09.00 - 12.30 uur : JO9 en JO11

​                 : 13.00 - 16.30 uur : JO13 en JO15

Goed doel
Elk jaar wordt een goed doel aan het toernooi gekoppeld. Voor 2017 hebben we een bedrag van bijna € 1500 overgemaakt aan "Stichting Opkikker". Voor 2018 zal een nieuw goed jeugddoel worden gekozen. Wij vragen daarom een vrijwillige goededoelenbijdrage per deelnemende speler. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar het goede doel.

Leuke activiteiten & spannende wedstrijden
Naast voetbal worden er voor de deelnemende jeugd diverse activiteiten georganiseerd zodat de jeugdspelers een leuke dag hebben. Het toernooi is zodanig georganiseerd dat we rekening houden met het niveau van de deelnemende ploegen. Dit betekent dus leuke en spannende wedstrijden. Niet alleen de standaardteams maar ook voor bijvoorbeeld D2, E3 en F4. Daarnaast nodigen we zoveel mogelijk buurtverenigingen uit.

Meedoen?
Wij zouden het zeer op prijs stellen als uw vereniging ook deelneemt met een aantal jeugdploegen. Zie ook voor een impressie Nieuws & Foto's op de site.
 
Data & tijden
Het toernooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 en zaterdag 09 juni 2018.

De uitnodigingen zijn al de deur uit maar je team zelf aanmelden mag natuurlijk ook al. Vorig jaar zaten we helemaal vol dus met op tijd aanmelden ben je zeker van deelname.
 

 
Met vriendelijke sportgroet,
Organisatie Batsetoernooi VV Musselkanaal

Contact en aanmelden

Heeft u vragen over het toernooi of wilt u zicht aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op via batsetoernooi@vvmusselkanaal.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via Henk Honken 06-12371502 en/of Arco Kuiper  06-14927959

Deelname en voorwaarden

Het organiseren van een toernooi gaat niet vanzelf. Om te zorgen dat alles gedurende het toernooi in goede banen loopt zijn de volgende regels opgesteld.

Lees verder...

Sponsor van het Batse Toernooi

Het organiseren van een toernooi brengt vanzelfsprekend kosten met zich mee. Wil je hier een bijdrage aan leveren? Neem dan contact op met de Batse Toernooi commissie via batsetoernooi@vvmusselkanaal.nl.

Gekoppelde fotoalbums

Batsetoernooi 2015

Batsetoernooi 2015

Wij steunen:

Sponsoren: